• "Velkommen til Hi Five Fitness i Århus C"

    “Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores splinternye fitnesscenter i hjertet af Århus” – Thomas Arentsen, Indehaver

6 gode grunde til at vælge Hi Five

Holdtræning

Vi har de bedste hold og de fedeste instruktører. Udvalget er stort og der er altid et hold der passer til dig

Styrketræning

Træn i det bedste, vi går ikke ned på udstyr. Top brands fra Life Fitness og Hammer Strength

Personlig træner

Når du har et personligt ønske eller træner mod et specifikt mål. Book en personlig træner det vejen til succes

Fitness guide

Vores Fitness Guides kan hjælpe dig med træningstips og holder stemningen høj og centret pænt.

Fair pris

Det er enkelt og billigt at være medlem i Hi-Five. Vores vilkår er fair og vi tilbyder den højeste kvalitet til den bedste pris.

Træn når det passer dig

Åbent for træning alle ugens dage fra kl. 5 – 23.  Hele året rundt.

Der er flere grunde:

Hvorfor vælge Hi Five Fitness

HiFive Fitness er fitnesscentret, hvor du bliver mødt i øjenhøjde af dygtige instruktører og professionelle trænere.

Det er enkelt og billigt at være medlem i Hi Five. Vores vilkår er fair, og vi tilbyder den højeste kvalitet til den bedste pris.

Vores instruktører vil gøre alt for at give dig en træning med Sved, Sjov og Succesoplevelser. Vi har et bredt udvalg af timetyper på holdplanen.

Vi har selvfølgelig det bedste udstyr fra diverse topbrands som Life Fitness, Hammer Strength, Concept 2, Performax og PaviGym

Hi Five er skabt af passion for træning og fitness.

For os er din træningsglæde det vigtigste, når du træner i Hi Five Fitness. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig med lige netop det, du har brug for.

Vi elsker fitness, og vi tror herudover på, at de bedste træningsoplevelser skabes i gode og trygge ramme, hvor alle medlemmer kan føle sig hjemme.

Læs om de mange:

Træningsmuligheder i Hi Five

Vi har nogle meget dedikerede instruktører og et bredt udvalg af hold som yoga, pilates, stram op, bike og diverse Les Mills hold.

Er du til styrketræning, har vi alt i de bedste maskiner, racks, håndvægte, stænger, bænke, kabler m.m. Der er også en dedikeret sal til cross/funktionel træning.

Skal konditionen forbedres, er der masser af muligheder for at komme i form på vores løbebånd, cykler, crosstrainere, trappemaskiner m.m.

Som det eneste fitnesscenter i Aarhus har vi også et træningsområde udendørs, hvor kan du træne med kropsvægt i det fri.

Træner du mod et mål, og vil du have resultater, så kan vores personlige trænere hjælpe dig. Vi har ansat nogle af de bedste og mest engagerede trænere i byen.

Har du et spørgsmål omkring træning og medlemskab, står vores Fitness guides klar til at hjælpe.

Nyt job?

Er du interesseret i at blive en del af den bedste arbejdsplads i Århus? I Hi Five Fitness Århus er vi altid interesseret i at læse nye spændende jobansøgninger.

Send din ansøgning til ta@hifivefitness.dk

Det er nemt at komme i gang

START NU!