• Se vores faciliteter i Hi Five Fitness

    1. Sal – Vægt og crosstræning
    Stuen – Maskiner, cafe og holdsal
    Kælder – Omklædning og bikesal

Få en rundvisning i Hifive Fitness

Crosstraining

I vores store crosstraining sal finder du masser af sjovt frivægtsudstyr som f.eks vores 15m lange prowlerbane hvor du kan prøve kræfter med at skubbe/trække slæder eller dæk. Du kan også gå armgang i vores Synrgy 360 samt træne med Kettlebells, Battle Ropes, Tyres, Ladders, slammerballs og meget andet.

Håndvægtsområde

Dette område er mere avanceret og henvender sig til vores superseje medlemmer som er blevet fortrolig med udstyret i stueplan, og derefter gerne vil videre med deres træning. Her finder du bl.a. 4stk Bænkpress, Armcurl bænke, Kettlebells samt 2sæt Håndvægte op til 40kg.

Racks og Plate loaded

I dette store træningsområde finder du et stort udvalg af Racks & Plate loaded maskiner fra amerikanske Hammer Strength som er verdens førende producent i det segment. Til alle maskinerne finder der rigeligt med skiver, og til vores racks selvfølgelig bumper plates.

Kredsløbsafdeling

I den store kredsløbsafdeling på første sal finder du masser af lækkert udstyr fra Lifefitness som f.eks. løbebånd, cykler, crosstrainere, men du finder også mere avancerede maskiner som Powermills (Rulletrapper), Flex Striders (Non impact running machine) alle med internetadgang.

Træning

Dette område er vores mere rolige område med masser af udstyr der er let at indstille og gå i gang med. Her findes også et mindre frivægtsområde område med Håndvægte op til 20kg. Der findes som på 1sal også en stor kredsløbsafdeling hvor alle maskinerne har internetadgang hvilket giver masser af underholdningsmuligheder.

Stueplan Café

I HiFive fitness ved vi at hyggen efter træningen er meget vigtig, så derfor tilbyder vi gratis Kaffe og Wifi. Café området er placeret ved indgangen til den store holdsal, og er hyggeligt indrettet med sofaer og borde så man kan tage en slapper efter træningen. Hos os er din gode træningsoplevelse, det vigtigste.

Holdsalen

I vores 240m2 store lyse holdsal har vi tænkt over detaljerne. Gulvet er fra Pavigym Aerobic floors som er kendt for den bedste affjedring og skridsikkerhed på markedet. Lyden er i top kvalitet, og med masser af akustik lofter, og de bedste instruktører får du en succes oplevelse til hver træning.

Bike Sal

I kælderen finder du vores store lyse bikesal hvor der heller ikke er sparet på detaljerne. Gulvet er opbygget i niveauer så alle kan få kontakt med instruktøren. Cyklerne er alle Bodybike Connect med Wattmåler tilkoblet Qniter som vores dygtige instruktører ofte benytter som en del af oplevelsen.

Omklædning

I kælderen finder du vores 2 lyse omklædningsrum. Udover de lækre badefaciliteter med 7 brusere, finder du også masser af skabe, med bøjler og som alle er monteret med en RFID lås som virker med dit medlemskort. Her er også spejl områder med hårtørrer samt handikap toilet.

Outdoor

I hiFive Fitness tilbyder vi svedig udendørs træning. Her finder du flere forskellige hold som f.eks. Crosstraining, Løb, Yoga, mm. På grus arealet har vi installeret en Lifefitness Synrgy Blue Sky som er et nyt udendørs trænings koncept som kan trænes af alle uanset niveau. Vores outdoor hold byder altid på sjov træning.

Det er nemt at komme i gang

Start nu! Det er nemt at komme i gang.