BodyPump®

BodyPump® er god styrketræning for hele kroppen. Instruktøren guider dig gennem timen, som er opbygget omkring øvelser med vægtstang og skiver. Træningen foregår i takt til inspirerende musik, der motiverer dig til at yde dit bedste.

Styrke af hele kroppen

Bodypump aktiverer alle kroppens muskler og forbrænder fedt.

Intens træning

Den intense træning gør, at du er sikret sved på panden med gode træningsresultater.

Vægtstænger

Til Bodypump benyttes vægtstænger som justeres mellem 2,5 og 30kg.

Body Pump er for dig, der ønsker en fast og markeret krop og samtidig vil fedtforbrænde. Holdet er for alle, da du selv bestemmer vægten, men det er en fordel, hvis du har kendskab til de mest basale styrketræningsøvelser. Alle øvelser køres med lavere vægt og flere gentagelser end traditionelt styrketræning.

BodyPump® er en del af “Les Mills” konceptet, som bruges i fitnesscentre verden over. Alle instruktører er uddannede og certificerede. Programmerne skifter koreografi og musik hver tredje måned. Når du deltager på et Les Mills hold, vil du hurtigt kunne følge med de andre deltagere, og instruktørerne skal nok sørge for, at du får smil på læben og sved på panden.

BodyPump® Release

Hver tredje måned afholder vi BodyPump Release, hvor det nye program køres for første gang. Den første måned efter Releasen må instruktøren ændre i musikken og dele af programmet – men grundkonceptet og opbygningen af timen vil altid være ens, uanset hvor du træner BodyPump.